Seks & Relaties

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Print
Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Foto: PN

De vloek van Hollywood is de afgelopen maanden weer genadeloos toegeslagen. Veel koppels gingen uit elkaar en beginnen 2018 als single of met een nieuwe partner. Een overzicht van de meest verrassende relatiebreuken.

Ben Stiller en Christine Taylor

In mei kondigden de twee officieel aan dat ze een punt achter hun huwelijk zetten. Ze waren achttien jaar samen, waarvan zeventien jaar getrouwd. “Met wederzijdse liefde en respect voor elkaar hebben we na achttien jaar samen de beslissing genomen om te scheiden. Het opvoeden van onze kinderen als toegewijde ouders en hechte vrienden blijft onze belangrijkste prioriteit,” zo luidde de verklaring van het koppel.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Fergie en Josh Duhamel

Acht jaar, zo lang hielden Fergie en acteur Josh Duhamel het met elkaar uit. “Met veel liefde en respect hebben we eerder dit jaar besloten om uit elkaar te gaan”, melden zangeres Fergie, frontvrouw van The Black Eyed Peas en acteur Josh Duhamel aan People in een gezamenlijke verklaring.” Het koppel heeft een zoontje samen.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Selena Gomez en The Weeknd

Na tien maanden was de liefde tussen de populaire popzangers uit. Beiden zouden echter niet lang om de breuk getreurd hebben. Selena werd kort daarna alweer kussend gesignaleerd met haar ex, Justin Bieber. Abel van The Weeknd klopte naar verluidt weer aan bij zijn ex-vriendin, topmodel Bella Hadid.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Orlando Bloom en Katy Perry

Begin dit jaar zetten de twee sterren er na een jaar een punt achter. Het was eigenlijk ook nooit de bedoeling om een serieuze relatie op te bouwen, maar dat liep even anders. “Voor de geruchten of valse berichten uit de hand lopen, hebben we besloten om mee te delen dat Orlando en Katy op een respectvolle en liefdevolle manier afstand nemen van elkaar”, klonk het in officiële mededeling. In mei liet Bloom zich ontvallen dat hij op zoek is naar de liefde en dat hij snel een echtgenote wil vinden.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Scarlett Johansson en Romain Dauriac

In maart van dit jaar vroeg Scarlett de scheiding aan omdat het huwelijk met de Franse journalist “onherstelbare schade had opgelopen”. De twee blijven naar eigen zeggen goede vrienden en zijn een regeling voor het co-ouderschap van hun dochter overeengekomen. De twee kwamen in 2012 naar buiten met hun liefde. In 2014 trouwden ze in het grootste geheim op Ranch in Rock Creek in de Amerikaanse staat Montana.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Chris Pratt en Anna Faris

Ook dit acteurskoppel hield het na acht jaar huwelijk voor bekeken. “We hebben heel lang geprobeerd en we zijn erg teleurgesteld”, zo maakte de ‘Scary Movie’-actrice zelf bekend via Instagram. “Onze zoon heeft twee ouders die enorm veel van hem houden. Omwille van hem willen we onze situatie dan ook privé houden. We zien elkaar nog steeds vgraag en waarderen de tijd die we samen hebben doorgebracht”, stond er nog.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Jennifer Lawrence en Darren Aronofsky

Het sprookje van de Oscarwinnares en de filmproducer was snel uit. Ze verschenen in september voor het eerst in het openbaar op het filmfestival van Venetië, maar in november was de romance alweer over enuit. Naar verluidt vormden de twee een jaar lang een koppel in het grootste geheim en begonnen ze te daten na nadat hun film ‘Mother!’ ingeblikt was.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Robert Pattinson en FKA Twigs

De acteur en de zangeres werden verliefd in september 2014 en hadden plannen om in de zomer van 2015 trouwen. Het huwelijk werd uitgesteld omdat ze nog geen idee had hoe ze het trouwfeest wilde. In oktober van dit jaar was de liefde op. Robert Pattinson zou Tahliah Barnett - de echte naam van FKA Twigs - aan de deur gezet hebben omdat ze uit elkaar waren gegroeid. Hij werd de voorbije maanden al gelinkt aan Katy Perry.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Amy Schumer en Ben Hanisch

De comédienne en de meubelmaker gingen elk hun weg na anderhalf jaar relatie. “Na lang wikken en wegen hebben ze besloten om uit elkaar te gaan en gewoon vrienden te blijven”, aldus de officiële verklaring. Volgens ingewijden realiseerden ze zich met tijd dat hun neuzen niet in dezelfde richting stonden.

Bij ons

Hanne en Jaro

In februari van dit jaar maakten Hanne Verstreken (28) en Jaro Steens (27), die vier jaar samen waren, bekend dat ze geen koppel meer vormden. De twee, die na hun overwinning een foodtruck kochten en het Antwerpse restaurant De Druiventros overnamen, zouden wel nog blijven samenwerken maar ook de samenwerking is sinds oktober beëindigd.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Helmut Lotti en Jelle Van Riet

“Mijn keuze gaat vergezeld door spijt. Deels omwille van mijn verhuis, gaan Jelle en ik elk onze eigen weg. Een moeilijke beslissing die ons diepbedroefd achterlaat. Daarom vraag ik ook om onze privacy te respecteren. Ik zal hier stil over blijven, maar wil graag melden dat ik terugkijk op bijna tien jaar samen, die voor het grootste deel prachtig, fascinerend en intens waren. Ik zal ze voor altijd koesteren”, kondigde de zanger aan via zijn Facebookpagina. Intussen is hij gelukkig met actrice Marieke van Hooff.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Linde Merckpoel en Gilles De Coster

Na meer dan tien jaar gingen ‘De Mol’-presentator Gilles De Coster en de Studio Brussel-presentatrice uit elkaar. “Ja, we zijn uit elkaar. De breuk is recent en doet pijn. Voorlopig willen we geen commentaar kwijt. Gun ons de nodige tijd om dit een plaats te geven”, klonk het in een reactie.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Barbara Sarafian en Yves De Moor

In augustus kwam het nieuws dat de actrice na amper een jaar huwelijk alweer zou scheiden. De reden aan de basis van de scheiding? “Zowel privé als professioneel liepen de meningen te ver uit elkaar”, luidde het in een officiële mededeling.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Gers Pardoel

De Nederlandse rapper Gers Pardoel, die momenteel jureert in Steracteur / Sterartiest brak dit jaar met zijn vriendin en manager Sélina Van Gool. Het koppel heeft twee kinderen samen: Goud en Rocci. De Nederlandse krant De Telegraaf berichtte in november dat de twee al langer uit elkaar waren en dat bevestigde ook Van Gool. Sinds april wonen ze niet meer samen. Pardoel heeft intussen een nieuwe vriendin.

Deze bekende koppels sneuvelden in 2017

Niet te missen