Arsis geeft sfeervol concert voor het goede doel

Print

Foto: Stefan Houbrechts

Kortessem - Naar jaarlijkse gewoonte zat feestzaal de Goudvink weer gezellig vol voor het kerstconcert van kinder- en jeugdkoor Arsis. Iedereen keek uit naar de grote groep nieuwe leden die voor het eerst 'echt' op de planken stond.

Tal van liederen van het kinderkoor o.l.v. meester Stefan waren zo gekozen dat het publiek kon meezingen wat de gezellige kerstsfeer nog extra versterkte. Het jeugdkoor dat dit werkjaar in aantal verdubbelde, bracht prachtige meerstemmige kerstliederen o.l.v. Isabella Bikkembergs. Ook de mooie kerstklanken van de koninklijke harmonie met jongeren van de muziekfabriek deden heel wat gedachten van de luisteraars wegmijmeren naar deze mooie en sfeervolle periode.
Kers op de taart was de samenzang bij het slotlied : kinder- en jeugdkoor en alle sympathisanten zongen samen het traditionele ‘Jingle bells’.
"Deze periode leent zich voortreffelijk om ook stil te staan bij kinderen in de wereld die het heel wat minder hebben dan onze Arsis-kinderen", zegt voorzitter Mieke Blokken. "Daarom was er opnieuw een cheque voor het goede doel: een som van 250 euro werd overhandigd aan Baobab Solidarité, een delegatie uit Kortessem die zich inzet voor kinderen uit Senegal." Het bedrag wordt integraal gebruikt voor de op- en uitbouw van een plaatselijk schooltje.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio