Stevoort Basket verzamelt 4.666 euro voor Kom op Tegen Kanker

Print

Foto: Veronique De Koninck

Stevoort

Hasselt - In het kader van Studio Brussels Warmste Week organiseerde Stevoort Basketbalclub samen met Live a Life op 23 december voor de tweede keer Lay up for Life .

Alle teams van klein tot groot namen deel aan een avondprogramma vol basketfun met competities voor de jeugdspelers en een mini 3x3 tornooi voor de seniors. Rode draad doorheen de hele avond waren de lay-ups per teams waarvoor de spelers zich lieten sponsoren en zo geld konden inzamelen. Ook de spelers van eersteklasser Limburg United kwamen langs om samen met de allerkleinsten te lay-uppen.
Hoogtepunt van de avond was de hilarische afsluitende wedstrijd in de 3x3 competitie. De Winnaar speelde een wedstrijd tegen het Stevoort Allstar team.
Verder kon men smullen van de Lay-up for Life burger, of van zelfgemaakte desserts en gebak gemaakt door familie en supporters van de spelers. Er was ook een tombola van de kerstman, een cavahoek en beercorner. In een half court shot competitie, die heel wat success kende, kon men een luchtdoop met een zweefvlliegtuig winnen.
De avond werd een groot succes. Een cheque van 4666 Euro kon overgemaakt worden aan Kom op Tegen Kanker.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio