Familie George Michael heeft pakkende boodschap voor zijn fans

Print
Familie George Michael heeft pakkende boodschap voor zijn fans

Foto: Photo News

Het is vandaag exact een jaar geleden dat George Michael, een van de grootste popsterren ter wereld, overleed. Zijn familie wil hem eren door alle fans op te roepen om hun liefde voor elkaar en anderen te tonen. “Zeg Ik hou van je tegen zoveel mensen als je kan.”

”Kerstmis wordt zwaar zonder hem”, zeggen Melanie en Yioda, de zussen van George Michael, en zijn vader Jack in een mededeling. Precies een jaar geleden, op kerstdag 2016, overleed de popster op 53-jarige leeftijd. “Maar we weten dat we niet alleen rouwen om hem.”

“Kerstmis is niet altijd eenvoudig, het leven is niet perfect en families zijn ingewikkeld”, gaat het verder. “Dus als je kan, ter nagedachtenis van hem, neem een momentje, haal diep adem en zeg luidop Ik hou van je.”

Het huis van de popster, waar zijn vriend Fadi Fawaz (44) een jaar geleden zijn levenloze lichaam vond, ligt de laatste dagen en weken vol met bloemen, memorabilia en kaarsen. De fans betreuren wel dat er nooit een herdenkingsconcert voor de zanger van Careless Whisper en Last Christmas is gekomen.

Voor de familie is het nog steeds zwaar om de muziek van de popster te horen. “Dit jaar heeft heel wat uitdagingen gehad voor ons en al wie Yog (de bijnaam van Michael, nvdr) dierbaar was. Zeker nu we overal zijn kerstliedjes horen, missen we hem nog veel meer. Hij hield zo van Kerstmis en hoopte altijd dat het zou sneeuwen.”