Academie Haspengouw Beeld steunt vzw de Dierenvrienden

Print
Sint-Truiden - Na een succesvolle actie voor De Egeltjes vorig jaar, besloot het team van Academie Haspengouw Beeld om opnieuw actie te voeren tijdens De Warmste Week van Music for Life. Ditmaal kozen ze om vzw De Dierenvrienden te steunen. De medewerkers van het dierenasiel zetten zich iedere dag in om vele dieren een warme en goede thuis te bieden.

"We hebben dit jaar opnieuw actie gevoerd door snoepzakjes te verkopen en een kunstveiling op te richten via Facebook en in de hoofdschool", klinkt het bij de Academie Haspengouw Beeld. "De veiling bestond uit kunstwerken van de leerkrachten en studenten. Daarnaast hebben we op twee nieuwe manieren actie gevoerd. Zo werden er art-buttons gemaakt. Deze buttons bestaan uit een onderdeel van een kunstwerk en zijn niet allen mooi, maar ook uniek. Daarnaast werd er een week lang verse speculaas gebakken en verkocht. Met enige trots mogen we zeggen dan we 4.328,09 euro hebben verzameld om aan vzw De Dierenvrienden te schenken. We konden dit mogelijk maken dankzij de steun van het team en onze ongelofelijke leerlingen en sympathisanten."

De cheque werd uitgereikt op woensdag 20 november tijdens een receptie. De directeur en schepen van cultuur Johan Mas overhandigden de symbolische cheque aan de medewerkers van vzw De Dierenvrienden. Ze waren blij verrast en erg dankbaar met het mooie bedrag. Hopelijk is dit een flink duwtje in de rug voor hun fantastische werking.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio