© Sofie Pecinovsky

© Sofie Pecinovsky

© Sofie Pecinovsky

© Sofie Pecinovsky

© Sofie Pecinovsky

Leerlingen organiseren zelf kerstmarkt

Vrijdag organiseren de leerlingen van het Inspirocollege Midden-Limburg een kerstmarkt. Tijdens het afhalen van het kerstrapport tussen 14 en 18 uur konden ouders en leerlingen genieten van een drankje en een hapje of producten kopen voor het goede doel.

Sofie Pecinovsky

Het volledige evenement werd georganiseerd binnen de talenturen. Van voorbereiding tot communicatie, opbouw en het bemannen van de standjes zelf. De leerlingen van het talentuur Ready2Event organiseerden de kerstmarkt en zorgden voor de opbouw. En ze kregen hiervoor hulp van medeleerlingen uit andere talenturen: bij Back to Nature sjorden ze bomen om een kerstdorp te creëren. Andere leerlingen kookten soep en het talentuur Marketing verkocht op de markt hun producten voor een goed doel. Dankzij het talentuur Toonvast werden er de hele namiddag kerstliedjes gezongen. Met de opbrengst van de kerstmarkt wil Ready2Event nog evenementen voor leerlingen organiseren.

Het werd een gezellige namiddag waarop ouders en leerlingen kunnen napraten over het eerste trimester en samen de kerstvakantie inzetten. Wij zijn trots dat onze leerlingen dit verwezenlijkt hebben.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio