Dit kan gebeuren als je je verlovingsfoto per ongeluk naar een bekende actrice stuurt

De Amerikaanse Charlyn Willis kreeg een huwelijksaanzoek en was door het dolle heen. Ze stuurde meteen een foto van haar verlovingsring naar haar beste vriendin, maar kwam per ongeluk bij actrice Sarah Michelle Gellar terecht…

vwh

Het nummer dat Charlyn had opgeslagen bij de naam van haar vriendin, bleek verkeerd te zijn. Maar het kwam wel degelijke ergens uit: bij de Amerikaanse actrice Sarah Michelle Gellar, vooral bekend van haar rol als Buffy The Vampire Slayer.

© Photo News

De blonde ster negeerde het foute berichtje niet, integendeel. Ze reageerde en pakte er vervolgens groots mee uit op haar Facebookpagina. “Dit is Charlyn Willis. Ze is sinds gisteren verloofd en wilde haar vriendin sms’en, maar kwam bij mij uit. Haar vriendin, die bijna een zus voor haar is, antwoordde niet. Ik wel. Dus help me mee om Charlyn en haar verloofde, wiens naam ik niet ken, proficiat te wensen”, schreef ze onder de ontvangen foto.

Intussen heeft Charlyn gereageerd op het fijne toeval. “Bedankt Sarah”, schreef ze als reactie op de felicitaties van de ster. “Zijn naam is Dennis. Echt bedankt voor dit, je hebt mijn verloving nog extra onvergetelijk gemaakt. Het veranderde mijn leven. Als we een datum hebben, zend ik jou, Freddie en de kinderen een uitnodiging.” Op haar eigen Facebookpagina plaatste de verloofde vrouw nog een filmpje over het ongelofelijke toeval. “De beste manier om je verloving aan te kondigen, is een wereldster vinden die het in jouw plaats doen”, staat erbij te lezen.

Meer over Hollywood

Niet te missen