© ISOPIX

Regi openhartig over vriendin Linda nadat ze dochtertje verloor: “Een hele zware slag”

In de kerstspecial van ‘Het Heilig Huis van Hanssen’ op radiozender Joe blikt Regi Penxten terug op het voorbije jaar. Daarbij heeft hij het ook over het zware verlies van Lio, het dochtertje van Milk Inc.-zangeres Linda Mertens.

“We hebben een zware slag gehad met het verlies van Linda haar dochtertje Lio. Dat is een hele lijdensweg geweest, dat was vreselijk. Het zou niet mogen gebeuren. We proberen er te zijn voor Linda, maar je weet niet goed wat je moet zeggen.”

Door het tragische verlies ligt Milk Inc. noodgedwongen een tijdje stil. “Heel begrijpelijk, dat gaat ook niet anders. Linda heeft tijd gevraagd en we geven haar dat. Als ze volgend jaar zegt dat ze terug wil zingen, gaan we zingen. Als ze dat pas over vijf jaar zegt, is het dan pas. Als het nooit is, dan is het ook zo. Het mag zo lang op pauze blijven staan als ze zelf wilt.”

De kerstspecial van Het Heilig Huis van Hanssen is op maandag 25 december van 12.00 tot 15.00 te horen op Joe. Naast Regi zijn Dina Tersago en Rik Torfs de andere gasten van Evi. Mijn Pop-uprestaurant-winnaars Karel en Birger komen voor de gelegenheid ook winterbarbecueën.

© Medialaan