Fans lachen met de kerstkaart van prins William en Kate Middleton

De kerstkaart van de Britse royals prins William, Kate Middleton en hun twee kinderen is een pak formeler dan andere jaren. De vier poseren stijfjes voor een witte achtergrond. Saai, zo vindt de Britse schrijfster Ciara Knight. En daarom ging ze aan de slag met Photoshop om het wat spannender te maken.

vwh

Knight amuseerde zich duidelijk door alternatieve achtergronden te voorzien op het kerstkaartje, origineel gemaakt door de vaste fotograaf van het Britse koningshuis Chris Jackson. De Twitter-gebruikster was in een uiterst creatieve bui en voorzag prins William, Kate Middleton, prins George en prinses Charlotte van een astronautenhelm. Op de achtergrond? Het heelal en een zwevende ruimtevaarder.

De vrouw ging door met knippen en plakken. Zo staan de royals ook op de iconische weide van de Teletubbies en kregen ze een antenne op hun hoofden. Op een drijvend stukje ijs, met een muts, en diep in de zee… Het zijn volgens fans allemaal mooie bewijzen dat dit jaar veel meer potentieel in het kerstkaartje zat.

© Twitter

© Twitter

© Twitter

© Twitter

Meer over Brits koningshuis

Niet te missen