© twitter

‘Broodje kroket’ tijdens de rust komt Feyenoord-speler duur te staan

Michiel Kramer maakt geen deel uit van de selectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd van zondag tegen Roda JC op de achttiende speeldag van de Nederlandse Eredivisie. De clubleiding en trainer Giovanni van Bronckhorst straffen de spits daarmee voor het feit dat hij afgelopen donderdag tijdens de rust van de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo een ‘broodje kroket’ at op het veld in De Kuip. Kramer heeft daarnaast ook een geldboete gekregen.

LEES OOK: Roda en Feyenoord bekeren voort in Nederland, en daar past een broodje kroket bij...

Camera’s registreerden donderdag hoe Kramer, die zich tijdens de rust warmhield op het veld, een broodje kroket at. Iets wat bij zijn club in het verkeerde keelgat schoot. Coach van Bronckhorst zei na afloop al dat hij dat gedrag niet kon tolereren, en ook technisch directeur Martin van Geel sprak zijn afkeer uit. “Deze actie van Michiel is onprofessioneel en wat ons betreft ontoelaatbaar. Dit gedrag past niet binnen het topsportklimaat dat wij bij Feyenoord hebben en binnen de voorbeeldfunctie die onze spelers hebben”, aldus van Geel.

Het voorval komt Kramer nu duur te staan. De 29-jarige aanvaller mag vrijdag en zaterdag niet meetrainen met de selectie van Feyenoord, en mist de wedstrijd van zondag. Feyenoord won de partij in de achtste finales van de Nederlandse beker met 3-1.