Stewardess verbaast reizigers op luchthaven met geweldige versie van kerstlied

Een stewardess van luchtvaartmaatschappij Virgin Australia heeft alle reizigers een leuke verrassing bezorgd. Toen ze maandag in de luchthaven van Melbourne even de microfoon nam, bracht ze een schitterende versie van het nummer ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’. Iets wat de luisteraars erg konden appreciëren.

kmlo

Het was stewardess Bethany Stagg die na toestemming van haar manager besloot om haar zangkunsten even boven te halen. In een korte video die intussen viraal ging op sociale media, valt te zien hoe ze de passagiers even aanspreekt alvorens ze begint met zingen. “Goedemiddag dames en heren, hier in de lounge zouden we jullie graag een veilig en vrolijk Kerstmis willen wensen”, kondigt ze aan.

Nadien begint ze op geweldige wijze ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’ te zingen, een nummer dat wereldwijde faam vergaarde door Judy Garland in 1944. Het kan snel op veel bijval rekenen bij de omstanders. Zo applaudisseert een man die aan de balie stond onmiddellijk nadat Stagg haar nummer heeft beëindigd.

Sinds de beelden ook op sociale media de ronde doen, blijven de lovende reacties binnenlopen. “Ze zou een professionele zangeres moeten worden”, klinkt het bij iemand op Facebook.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.