© Twitter

Van multitasken gesproken: vlak voor ze gaat bevallen doet deze vrouw wat niemand had verwacht

De Amerikaanse Nayzia Thomas (19) was nog niet helemaal klaar om mama te worden. Voor ze zich helemaal op de bevalling en haar zoon kon concentreren, moest ze nog een examen afronden. En dus lag ze een paar uur voor de bevalling nog in het ziekenhuisbed op haar laptop te tokkelen.

elvh

"Mijn mama heeft deze foto genomen en het geeft perfect weer hoe mijn leven eruitziet. Ja, ik krijg een baby, maar mijn examens zijn nog niet klaar!", schreef Nayzia Thomas (19) op Twitter een paar uur voor ze moest bevallen. Op de foto zien we haar in een ziekenhuisbed liggen terwijl ze nog naarstig een examen aan het maken is.

"Ik kon me moeilijk concentreren, maar ik had zo veel motivatie om dit af te maken voordat ik mijn zoon op de wereld zou zetten”, zei ze tegen Huffington Post.

Vijf uur na het nemen van de foto is Nayzia bevallen van een zoon Anthony. In een volgende tweet liet de mama weten dat de baby gezond is maar dat er na de bevalling nog complicaties waren waardoor ze veel bloed verloren had. Voor het examen was ze trouwens geslaagd.

De post werd al meer dan 28.000 keer geretweet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen