© Isopix

Justin Bieber en Selena Gomez kloppen aan bij relatietherapeut na fikse ruzie

Hoewel ze nog maar een paar maanden officieel weer samen zijn, hebben Selena Gomez (25) en Justin Bieber (23) beslist om in relatietherapie te gaan. Bieber zocht opnieuw contact met zijn ex en daar is Selena heel erg kwaad om geworden.

elvh

Justin Bieber heeft contact gezocht met zijn ex-vriendin Hailey Baldwin en dat is de reden waarom Selena Gomez en Justin Bieber in relatietherapie gaan, schrijft entertainmentsite TMZ.

Bab boy Bieber heeft zich aangesloten bij het christelijke genootschap Hillsong Church omdat hij in het reine wil komen met zichzelf. Hij wil nu open en eerlijk in het leven staan en benaderde zijn ex-vriendin om zijn excuses aan te bieden en uit te leggen waarom hij haar had gedumpt.

Omdat Justin Bieber ook eerlijk wil zijn tegenover Selena lichtte hij haar in over zijn goedmaakgesprek met Hailey. Dat zou volgens bronnen in heel slechte aarde gevallen zijn. Het koppel gaat nu op aanraden van 'the Church' in relatietherapie om de brokken te lijmen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Niet te missen