Celebs

“Tetten zijn tetten”: opletten geblazen voor deze verleidster van ‘Temptation Island’

Print

Zon, zee, strand en een luxe resort vol begerige en slinkse vrijgezellen. Dat zijn de gekende ingrediënten van ‘Temptation Island’. Stap voor stap komen we te weten wie komend seizoen zal deelnemen. Eén van die vrijgezellen zat dinsdagavond bij James in de zetel tijdens ‘Gert Last Year’. Laetitia was meteen rechtuit: “Tetten zijn tetten!”

De 22-jarige Laetitia woont in Zaventem, maar haar vader is afkomstig uit Kameroen. Ze verdient haar kost als verkoopster, barvrouw én model. Laetitia is naar eigen zeggen een pittige, maar ook koppige jongedame die altijd krijgt wat ze wil - met minder neemt ze geen genoegen. Haar sociale skills staan steeds op punt en (mannelijke) vrienden maken, doet ze als de beste.

Temptation Island is dan ook het ideale televisieprogramma voor haar: de kunst van het verleiden en flirten heeft ze als geen ander onder de knie. De lokroep van het eiland heeft haar bereikt en Laetitia staat te popelen om het spel te spelen. Haar tactiek? Een vriendin zijn voor de mannen en zo beetje bij beetje hun vertrouwen winnen. Eens ze hun zwakke plek heeft gevonden, is geen enkele man meer veilig.

Haar sociale karakter, strakke lichaam en verleidelijke ogen vormen een gevaarlijke cocktail. Bovendien is de deelneemster opvallend rechtuit: “Ik denk niet dat het de mannen iets uitmaakt of het echt of fake is. Tetten zijn tetten”, klinkt het. Een favoriet type? Dat heeft Laetitia niet. Maar mannen in een relatie maken bij haar geen schijn van kans. Buiten die op Temptation Island natuurlijk…

Niet te missen