Food

Rapper Eminem serveert ‘Mom’s spaghetti’ in pop-up

Print
Rapper Eminem serveert ‘Mom’s spaghetti’ in pop-up

Foto: Isopix

"There's vomit on his sweater already, Mom's spaghetti." Het is een van de zinnen uit 'Lose Yourself', de hit van Eminem en als ode aan dat liedje heeft de rapper in Detroit een pop-uprestaurant geopend. Het enige wat er op de menukaart staat? Jawel, spaghetti.

In 2002 scoorde Eminem een flinke hit met 'Lose Yourself' uit de soundtrack van zijn film '8 Mile'. “His palms are sweaty / knees weak, arms are heavy / There's vomit on his sweater already, Mom’s spaghetti”, is een stuk van dat liedje dat bleef kleven, zelfs veertien jaar later. Om dat te vieren en zijn nieuwste album te promoten, heeft de ondertussen 45-jarige rapper een pop-uprestaurant geopend in zijn thuisstad Detroit.

De fans die nu nog snel een vlucht willen boeken zijn er echter aan voor de moeite, want het restaurant was maar drie dagen lang open. Op de menukaart: spaghetti met of zonder gehaktballen en een broodje met spaghetti. Wie dat wou, kon ook merchandising op de kop tikken. Naar verluidt was het een succes, al is nog steeds niet duidelijk of het nu echt om een recept ging van Slim Shady's mama.

 

mom’s #spaghetti from @eminem’s pop-up!

Een bericht dat is gedeeld door @ honeypacket op

 

 

Een bericht gedeeld door JunkFoodMom (@junkfoodmom) op

 

 

 

Niet te missen