© isopix

Laatste zwangerschapsweken Lindsay verlopen niet zonder zorgen: “Nu gaat het toch niet meer mislopen?”

Het kindje van zangeres Lindsay is gepland voor begin januari. De zangeres zit dus in haar laatste zwangerschapsweken, weken die ze bewust vrijgehouden had. Toch kwam haar laatste concert niets te vroeg voor de zangeres. Even vreesde ze zelfs dat de zwangerschap waar ze zoveel moeite voor gedaan had, toch nog fout zou aflopen.

nkdr

Sinds eind november is Lindsay met zwangerschapsverlof, en dat kwam niets te vroeg vertelt de zangeres in Dag Allemaal. “Die laatste week voor mijn slotconcert werd het echt wel lastig. Mijn vingers en voeten begonnen op te zwellen, en tijdens mijn optredens kreeg ik last van mijn ademhaling. Logisch, want zingen doe je vanuit je buik en als er daar eentje alle plaats inneemt, kan dat voor problemen zorgen.”

En die problemen bleven niet uit. “Als je dan nog eens een flauwte krijgt op het podium...”, gaat de zangeres verder. “Ik had die avond twee optredens, met daartussen een lange autorit, vandaar. Gelukkig kon ik me op tijd herpakken. Ik ben dus niet tegen de grond gegaan, maar ik schoot wel in paniek.”

“Het had me al zoveel moeite gekost om zwanger te raken. Ik dacht even aan het ergste: Nu gaat het toch niet meer mislopen, zeker?” De flauwte bleek gelukkig niet ernstig te zijn en na een colaatje backstage was de zangeres er weer bovenop.