Detective krijgt doodsbedreigingen: “Stop onderzoek naar Elke Wevers”

Print
Maaseik -

Het detectivebureau van Ben Zuidema dat onderzoek doet naar de verdwijning van Elke Wevers heeft doodsbedreigingen ontvangen. ‘Hebt gij nog goesting in uw leven? Stop dan met het onderzoek naar de verdwijning van Elke Wevers. Een dringend advies’, klonk het in een brief. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zeven jaar geleden verdween Elke Wevers spoorloos. Sindsdien heeft het Limburgs parket haar tanden stukgebeten op de verdwijning van de vrouw uit Neeroeteren. Vorig jaar werd het detectivebureau van Ben Zuidema ingeschakeld.

Zaterdag ontving Zuidema een handgeschreven brief waarin hem met drang wordt aangeraden te stoppen met het onderzoek. Het zou erop kunnen wijzen dat er iemand belang bij heeft dat de vrouw nooit wordt gevonden, maar de detective sluit voorlopig ook een flauwe grap niet uit. Hij maakte de brief over aan de Nederlandse politie, die de zaak nu onderzoekt.

Zuidema benadrukt nog dat hij niet zal stoppen met zijn onderzoek. Hij zal zijn bevindingen overmaken aan Jef Vermassen, die sinds kort fungeert als de advocaat van de ouders van Elke Wevers.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio