Koersel Kerst met veel muziek en een kerstsfeer

Print

Koersel

Beringen - Zaterdag en zondag 16 en17 december werd Koersel weer helemaal ondergedompeld in een heuse kerstsfeer. Twee dagen lang kon je je verwarmen aan glühwein of een jenevertje, kuieren langs de mooiste kerstkraampjes en genieten van de nostalgische kermis.

Zaterdag om 17 uur startten de kerstmarkt, kinderanimatie en een nostalgische kermis. Op het podium buiten zette Soul 4 you de avond swingend in met de nodige dosis funk en soul. De oude krakken Fons en die van ons speelden vanaf 22.30 uur de pannen van het dak met hits van vroeger en nu. Niettegenstaande het regenweer was het nog behoorlijk druk, al moest er soms tocht geschuild worden in de vele tentjes.

Zondag 17 december ging het feest vanaf 14 uur verder. Vanaf 15.15 uur was Toeternietoe te gast op het plein. En natuurlijk mocht een bezoekje aan de Kerstman en zijn elfje niet ontbreken. Tussen 14.30 en 19.00 uur kwam de lieve man op bezoek en bracht voor elk kind een kleinigheidje mee. Wie de kerstman graag wou verrassen, mocht natuurlijk een tekening, kerstkaart of knutselwerk meebrengen. De kleinsten konden zich laten grimeren, een ritje op een rodeorendier maken, marshmallows boven het vuur roosteren of op bezoek gaan in het poëtisch kapsalon. Om 19.30 uur sloot Lady & The Band met Stefanie Pia het geslaagde kerstfeest af.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio