Ook U11 Vocelli Ellikom speelt kampioen

Print
Ook U11 Vocelli Ellikom speelt kampioen

Foto: Winnie Bloemen

Ellikom

Meeuwen-Gruitrode - Nadat de kadetten vorig weekend hun kampioenstitel vierden, was het afgelopen zaterdag de beurt aan de allerkleinsten van de club. Opnieuw kampioenen in onze club, dat maakt ons super trots.

De U11 bestaat uit 13 jonge spelers, waarvan er 10 deelnemen aan de competitie. De kampioenenploeg bestaat uit vier vaste spelers: Isa, Lore, Milan en Gien. Beurtelings wordt het team versterkt door Liene, Sien en Jody.
Met 1 punt voorsprong op He-Voc Hechtel-Eksel startten ze aan de laatste match van de eerste seizoenshelft, in de sporthal van Eksel. Met een gelijkstand zouden ze de kampioenentitel binnen halen. Alle supporters waren op post en vol goede moed gingen de spelers het plein op.
Zonder overdrijven durf ik zeggen dat dit de beste wedstrijd was die ze dit seizoen al gespeeld hebben. De foutenlast op de opslag was minimaal en naarmate de wedstrijd vorderde speelden ze een mooi 3-passen spel zonder het vangen van de 2e bal. Met een eindstand van 4-8 was coach Lize super tevreden. De kampioenstitel werd gevierd met een glaasje kidibul en chips.
De grote inzet op training werd hard beloond en de spelers zijn klaar om de uitdaging aan te gaan op een hoger niveau, voegde trainster Lize er nog aan toe.
Een dikke proficiat allemaal en op naar deel twee van het seizoen.
(Op de foto: Isa, Lore, Milan, Gien en Liene.)

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio