Interieur

SHOPPING. Kerstcadeaus voor wie echt alles al heeft

Print
SHOPPING. Kerstcadeaus voor wie echt alles al heeft

Foto: *

Wachten op kerst voor iets dat je graag wil, is er al lang niet meer bij. Want alles is te koop in een muisklik of twee en we komen om in de spullen. Wat koop je dus, voor iemand die alles al heeft? Tien cadeaus waarvan je niet wist dat iemand ze nodig kon hebben.

Een bananenhanger. Gemaakt uit duurzaam hout, voor wie zijn trosje bananen graag instagramvriendelijk presenteert. Hopelijk geleverd met een handleiding voor wat je moet doen als er nog één banaan overblijft.
T&G Woodware, 19.90 euro via www.decovry.com

 

 

 

 

 

 

Een soepmaker. Omdat groenten koken en mixen zo 2017 is. Je gooit er groenten in, je stelt in hoe fijn je ze gemixt wil hebben en op 20 minuten heb je 1.7 l soep. Kan ook gebruikt worden als blender.
Domo, 89.95 euro via domo-elektro.be

 

 

 

 

 

 

Een baardschort. Elke man met een baard kent het probleem.
Le Bavoir, 29.90 euro via www.decovry.com

 

 

 

 

 

Een bubble indicator. Een slimme stop die de bubbels in je fles houdt en waarschuwt wanneer het bijna te laat is, zodat je de fles nog net op tijd leeg kan drinken.
L’atelier du vin, 47 euro via www.thevangifts.be

 

 

 

 

 

 

Een kaars met de heilige Kanye. Omdat moeder Maria niet meer zo hip is. Ook verkrijgbaar met Beyoncé, Amy Wineouse, Kurt Cobain, ....
Aint Saint, 25 euro via www.colorfool.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosecco Pong. Twaalf onbreekbare glazen en drie pingpongballen voor een feestelijke variant op het Amerikaanse ‘beer pong’.
21 euro via www.urbanoutfitters.com

 

 

 

 

 

 

Een ei-pocheerder. Voor wie al een eierkoker, eierdopjes en eierlepels heeft: een siliconen cup waarin je het perfecte ei pocheert.
Eggonda, 12.50 euro via www.axesawardesign.be

 

 

 

 

 

 

 

Ontbijtgranen op doel. Voor wie zijn traptactiek‘s ochtends wil oefenen. Bestaat ook in een versie met een basketring en een handbalhandschoen.
20.31 euro via www.uncommongoods.com

 

 

 

 

 

 

Een paraplu met een handvat dat over je arm schuift, zodat je ondertussen op je smartphone kan tikken. In vaktermen ‘phone-brella’ genoemd.
Vanaf 16.50 euro (zonder import- en verzendkosten) via www.amazon.com

Niet te missen