Celebs

Van deze slechte gewoonte helpt Meghan prins Harry af

Print
Van deze slechte gewoonte helpt Meghan prins Harry af

Foto: *

Prins Harry begint met heel goede voornemens aan het nieuwe jaar. Volgens Business Insider heeft de prins zijn verloofde Meghan Markle beloofd om niet meer binnen te roken in Kensington Palace.

Het lijkt erop dat prins Harry de gezonde gewoontes van zijn verloofde zal overnemen. Het feestbeest van vroeger zou speciaal voor haar zelfs overwegen om te stoppen met roken, bericht Business Insider. 

Enkele jaren geleden rookte de prins nog makkelijk een pakje per dag, maar deze slechte gewoonte is al fel verminderd, schrijft de Britse nieuwssite."Harry heeft beloofd om niet meer in huis te roken. Roken in Kensington Palace is sowieso verboden, maar vroeger zag je de prins al eens uit het raam hangen met een sigaret in de mond. Dat zal hij niet meer doen." 

Het is algemeen bekend dat Meghan Markle het belangrijk vindt om gezond te leven. Ze doet veel aan sport en let op haar voeding. Prins Harry is gekend van zijn wilde feestjes in Londen of Vegas en begon te roken toen hij veertien jaar was en op de Eliteschool Eton zat. Maar voor de liefde zou hij dus nu toch zijn leven beteren. 

Niet te missen