© PN

Huilende tweeling op het vliegtuig? Dat lossen George en Amal Clooney zo op

Een vliegreis maken met een baby is niet makkelijk, laat staan met een tweeling. En als de kindjes het op een huilen zetten, krijg je er misschien nog geïrriteerde passagiers bij. Om dat te voorkomen, deelden George en Amal Clooney onlangs oordopjes en een lief briefje uit voor een vlucht naar Londen.

vwh

Volgens entertainmentblad People en Page Six, de showbizzpagina van The New York Post, deelden de 56-jarige acteur en de 39-jarige mensenrechtenadvocate zelf de oordopjes in eerste klasse uit om passagiers voor te bereiden op mogelijke hinder van hun zes maand oude tweeling Ella en Alexander. De geluiddempende accessoires waren voorzien van het Casamigo-logo, het eigen tequilamerk van George Clooney. De twee deelden ook een briefje uit met een lieve boodschap erop: “We verontschuldigen ons al op voorhand.”

Muisstil

Een van de passagiers die een souvenir ontving was de bekende regisseur Quentin Tarantino. Of de passagiers de oordopjes daadwerkelijk hebben gebruikt? Neen. Volgens een medereizigers zijn de hele tijd zoet geweest.

Normale namen

De Clooney’s zijn zeer gesteld op de privacy van hun gezin, al beseffen ze dat hun kinderen op een dag in de schijnwerpers zullen staan. Dat zei de acteur onlangs in een interview met Entertainment Tonight. Hij voegde eraan toe dat ze daarom een eenvoudige naam meekregen. “Alles wat ze doen, zal gezien en beoordeeld worden. Hun naam zal over de tongen gaan, vandaar dat we voor normale voornamen gingen. Het is niet zo dat Alexander genoemd is naar Alexander De Grote en Ella naar Ella Fitzgerald.”