Interieur

Binnenkijken in het huis dat Meghan Markle van de hand doet

Print
Binnenkijken in het huis dat Meghan Markle van de hand doet

Foto: Isopix

Omdat Meghan Markle naar Londen verhuisde om dicht bij haar prins Harry te zijn, heeft ze haar huis in het Canadese Toronto van de hand gedaan. Daar leefde ze zeven jaar lang samen met haar twee honden voor haar werk, omdat de televisiereeks 'Suits' er in de buurt werd opgenomen.

Meghan Markle heeft haar uitvalsbasis in Toronto niet langer nodig en dus is het huis dat ze huurde vrijgekomen. Het wordt dit keer verkocht en er hangt een prijskaartje aan van om en bij de 900.000 euro. Wie dus graag een huis zou willen kopen waar de actrice en prins Harry tijd met elkaar hebben doorgebracht, kan zijn slag slaan.

Het huis telt daarnaast drie slaapkamers, twee badkamers en een garage waar twee auto's in passen. De woonst is volgens Toronto Star eigendom van styliste Elizabeth Cabral en al die tijd huurde Meghan het dus van haar. Ook haar twee honden vonden er een onderkomen. 

Harry op toilet

Volgens makelaar Daniel Freeman, die verbonden is aan Freeman Real Estate dat het huis verkoopt, is er in de korte tijd dat het op de markt is gekomen in elk geval al veel interesse getoond in het pand. "Er valt niets koninklijk in de woning te bespeuren, behalve dat het een zeer fijne residentie is. Meghan heeft een goede smaak. Het is best grappig om te denken dat Harry er nog naar het toilet is geweest", zegt hij.

(klik op het pijltje rechts op de foto om de andere foto's te zien)

 

 

 

 

 

Niet te missen