Mode

De juiste BH voor onder je feestjurk? Die vind je zo!

Print
De juiste BH voor onder je feestjurk? Die vind je zo!

Foto: Marie Jo

Bij de perfecte feestjurk hoort… de juiste lingerie. Van een open rug tot strapless, voor elke feestjurk bestaat er een bijpassende BH. De hele nacht zorgeloos dansen? Dat doe je met onze tips!

Een open rug of diep decolleté?

Niets zo lastig als een zichtbare BH terwijl dit niet de bedoeling was. Een jurk met open rug gescoord? Een strapless BH is jouw redder in nood. Koop je BH zeker niet te groot, extra rugsteun kan je gebruiken. Liever geen risico op ‘afzakken’? Een BH waarvan je de bandjes kan kruisen geeft je voldoende (onzichtbare) steun.

Je jurk subtiel een sexy detail geven doe je met een kanten bralette. Zichtbaar, maar wel extra vavoom! Je vormen extra in de verf zetten met een diep decolleté?

Een laag uitgesneden push-up BH houdt alles op z’n plek en geeft moeder natuur een duwtje in de rug. Kanten cups zijn een no-go, een zo glad mogelijk exemplaar is een betere keuze. Zorg er wel voor dat er niets te zien is van je BH, anders krijg je snel een slordig effect. 

 Strapless of nauwaansluitende jurk?

Pronken met je schouders? Dat doe je natuurlijk met een strapless jurk. Het is en blijft een elegant mode-item, mits je de juiste BH eronder draagt. Plastic bandjes zijn veel te zichtbaar en horen thuis in de jaren 2000. Een goed zittende strapless BH of bustier laat je heel de nacht dansen zonder kans op wardrobe malfunctions!

Schitteren in een nauwaansluitende jurk doe je best met een T-shirt BH. Gladde cups en zo weinig mogelijk zichtbare naden of beugels laten lijken dat je niets onder je jurk draagt, maar jij weet wel beter. Onzichtbare steun? Check!

 

Jouw perfecte BH nog niet gevonden? Ontdek hier alle BH's die een match made in heaven zijn met jouw feestoutfit.