Celebs

Maakte Meghan Markle een fout op haar verlovingsfoto’s?

Print
Maakte Meghan Markle een fout op haar verlovingsfoto’s?

Foto: Isopix

De fashion police van het Britse koningshuis heeft aan de alarmbel getrokken, want Meghan Markle zou bij de aankondiging van haar verloving met prins Harry geen nylonkousen gedragen hebben en laat dat nu net een opvallende breuk met het verleden zijn. Royaltywatcher Victoria Arbiter vindt het een gedurfde move.

Toen prins Harry en Meghan Markle op 27 november hun verloving wereldkundig maakten, werd met argusogen gevolgd wat de aanstaande bruid aanhad. Zo was de witte mantel die ze droeg in geen tijd uitverkocht. Weinigen keken echter naar wat ze niet aan had, maar dat was buiten de New Yorkse royaltywatcher Victoria Arbiter gerekend. Haar was het opgevallen dat Meghan geen kousen droeg onder die jas.

"Je ziet nooit iemand van het Britse koningshuis zonder minstens huidkleurige nylonkousen", zegt ze in een interview met de website Insider. "Maar als ik goed heb gekeken, lijkt het erop dat Meghan er helemaal geen draagt. Ik zou net zeggen dat dat een van de hardnekkigste regels is die de Queen oplegt als het over de koninklijke dresscode gaat." 

Evenwicht

In alle opzichten is Markle dus momenteel een buitenbeentje, maar volgens Arbiter zal dat de komende maanden en in aanloop naar hun huwelijk wel veranderen. "Ik denk dat we stapje voor stapje veranderingen zullen zien in haar look om zich zo aan te passen, maar tegelijkertijd houdt iedereen van haar omdat ze haar eigen, unieke stijl heeft. Ik hoop dat ze er in slaagt daar een evenwicht in te vinden."

Niet te missen