Louis Talpe doet een ‘Bart De Pauw’: “Mijn persoon zal over de tongen gaan na dit bericht”

Print
Louis Talpe doet een ‘Bart De Pauw’: “Mijn persoon zal over de tongen gaan na dit bericht”

Foto: Jan Van der Perre

Het VTM-programma ‘Tegen de sterren op’ verwelkomt in het voorjaar van 2018 een nieuw gezicht. Niemand minder dan Louis Talpe (36) zal de cast vervoegen. Dat maakte hij zondag bekend met een ‘grensoverschrijdende’ imitatie van Bart De Pauw.

Origineel kan je de aankondiging van het nieuwe seizoen van ‘Tegen de sterren op’ wel noemen. De cast bracht een parodie op de persoonlijke boodschap van Bart De Pauw.

“Mijn persoon zal over de tongen gaan na dit bericht. Maar dat is nodig, want de lucht rond mij is momenteel zo troebel dat ik die heel graag opgeklaard zie”, zegt Louis Talpe daarin op z’n ‘De Pauws’.

Die ‘grensoverschrijdende’ imitatie is meteen ook de aankondiging van Louis Talpe als nieuw parodietalent in het programma. Vermoedelijk hadden de makers gezien hoe de acteur in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ losjes een uitstekende versie van Jan Mulder en Bruno Wyndaele uit zijn mouw schudde.

En kijk: in het achtste seizoen van ‘Tegen de sterren op’ - dat dit voorjaar op VTM te zien is - mag de nieuwkomer Jonas Van Geel, Ivan Pecnik, Guga Baúl, Ella Leyers en Clara Cleymans vervoegen.