Vakantie

Vliegtuigmaatschappij verrast passagiers die een foute kersttrui dragen

Print
Vliegtuigmaatschappij verrast passagiers die een foute kersttrui dragen

Foto: Shutterstock

Alaska Airlines is al helemaal in kerststemming. Passagiers die bij het inchecken een kitscherige kersttrui dragen, mogen sneller boarden dan de andere reizigers.

Vrijdag 15 december is 'National Ugly Holiday Sweater Day' en dat viert de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Alaska Airlines met een opvallende actie. 

Draag je op die dag tijdens het inchecken je kitscherige kersttrui, dan mag je sneller boarden dan de andere passagiers. De maatschappij is ook van plan om de hele maand december kerstmuziek te laten spelen tijdens het inchecken en boarden van het vliegtuig.

"Reizen tijdens de kerstperiode is vaak extra stresserend voor onze passagiers. Het is een drukke periode en ze moeten zeker op tijd bij vrienden of familie zijn. Met deze actie hopen we hen extra vakantiegevoel te bezorgen", zegt Natalie Bowman van Alaska Airlines. 

Eerder deed ook al KLM mee aan de trend van de lelijke kersttruien en brachten ze zelf een eigen 'limited edition' kersttrui op de markt. De trui was heel uitverkocht. 

Niet te missen