VIDEO. Schlagerfestival pakt opnieuw uit met leuke reclamecampagne

Print

Tradities zijn er om in ere te houden. Dat beseffen ze ook bij de organisatie van het Schlagerfestival. De voorbije jaren werd telkens uitgepakt met enkele leuke reclamecampagnes en dat is voor de editie van 2018 niet anders. Hoofdrolspelers zijn deze keer twee ‘Schlagerfestival-boxen’. Bekijk het spotje hier in primeur.

Dat de filmpjes die het festival lanceert elk jaar succes hebben, bewijst de campagne van vorig jaar. Toen werd ‘We gaan weer feesten’ van De Romeo’s in een koorversie gestoken en kreeg Willy Sommers ‘Leeuw in een kooi’ een rockjasje aangemeten. Dat werd gepromoot met een opvallend Schlagerfestival-vestje. “Tientallen keren hebben we de vraag gekregen of dat stoere vestje dat Kürt Rogiers aanhad tijdens Het Schlagerfestival niet te koop was, omdat men het zo hip vond. De kans is groot dat het straks ook stormloopt voor de Schlagerfestival-boxen”, klinkt het bij de organisatie.

Het Schlagerfestival vindt op 23, 24, 25 en 31 maart 2018 plaats in de Ethias Arena in Hasselt. Op de affiche staan grote namen als Umberto Tozzi, Christoff, Bart Kaëll, Sam Gooris, De Romeo’s, Coco Jr. van The Dinky Toys, Willy Sommers en Swoop. Meer info en tickets: www.hetschlagerfestival.be.