Celebs

Is Justin Bieber binnenkort een getrouwd man?

Print
Is Justin Bieber binnenkort een getrouwd man?

Foto: IG

De Canadese superster Justin Bieber (23) is sinds kort weer samen met zijn ‘grote liefde’ Selena Gomez (25). Nu wordt gefluisterd dat de ‘Sorry’-zanger haar binnenkort ten huwelijk zal vragen. En het is Bieber zelf die de geruchten aanwakkerde…

Toen Justin Bieber onlangs naar zijn auto wandelde in Los Angeles, kwam hij een reporter van de Amerikaanse entertainmentsite TMZ tegen. De man vroeg hem of hij Selena ten huwelijk gaat vragen. Bieber, die bekend staat om zijn haat-liefde verhouding met de pers, zei niets. Maar volgens fans sprak zijn lichaamstaal boekdelen.

Bieber glimlachte immers breed en reed vervolgens weg. De beelden circuleren nu op het internet en doen zogenaamde Jelena-aanhangers hopen op een romantisch hoogtepunt in de vorm van… een huwelijk. Of een trouwpartij er ook echt zit aan te komen, is helemaal nog niet duidelijk.

De kans is wel bestaande. De zanger stak het de voorbije maanden niet onder stoelen of banken dat hij zich klaar voelt om in het huwelijksbootje te stappen. “Eerlijk? Ik wil graag een vriendin vinden. Serieus. Ik zou heel graag trouwen. Niet onmiddellijk, maar wel zo snel mogelijk”, zei hij afgelopen mei in een interview met de organisatie achter de Make-a-Wish Foundation.

Niet te missen