Politie van Middelkerke treft lijk aan in koffer tijdens BOB-controle

Print
Politie van Middelkerke treft lijk aan in koffer tijdens BOB-controle

Foto: dji

De politie van Middelkerke heeft in de nacht van woensdag op donderdag een lugubere ontdekking gedaan tijdens een BOB-controle. Dat bevestigt het West-Vlaamse parket. Tijdens een controle van een voertuig troffen ze een lijk aan in de koffer.

Rond 2 uur hield een politiepatrouille een wagen met drie inzittenden tegen in de Spermaliestraat, in de buurt van de Slijpebrug in Middelkerke. Omdat de drie zich verdacht gedroegen, onderwierpen de agenten het voertuig aan een controle. In de koffer troffen ze een lichaam aan. De drie gaven een zeer verwarde uitleg en verklaarden “de auto nog maar pas in hun bezit te hebben”. Volgens eerste berichten was het lijk in kwestie ook onthoofd, maar dat werd vanmiddag ontkend door het parket.

Terwijl de eerste vaststellingen verricht werden, liep er bij de politie nog een melding binnen vanop een camping in de buurt. Toen de agenten ter plaatse kwamen troffen ze in een caravan ook menselijke resten en een grote hoeveelheid bloed aan.

Zowel de drie inzittenden van de wagen als twee mensen op de camping werden opgepakt. Mogelijk gaat het om een afrekening binnen het drugsmilieu. Er werd een gerechtelijk onderzoek gevorderd, de onderzoeksrechter en het parket komen ter plaatse .