Twitteraar heeft handige tip om afhaalmaaltijd warm te houden tijdens rit naar huis

Print
Twitteraar heeft handige tip om afhaalmaaltijd warm te houden tijdens rit naar huis

Een gebruiker van de socialenetwerksite Twitter heeft zondag een geniaal trucje gedeeld waarmee hij ervoor zorgt dat zijn afhaalmaaltijd van McDonald’s warm blijft tot hij thuiskomt. Zijn tweet werd intussen al meer dan 15.000 keer gedeeld.

Weinig frustrerender dan in de file staan wanneer je net pizza’s of hamburgers bent gaan afhalen. De kans dat je maaltijd warm thuis arriveert, slinkt met de minuut. Een zekere Eric heeft nu via Twitter een handig trucje gedeeld waardoor je ervoor kan zorgen dat je eten warm (of toch iets warmer) gehouden wordt tot je thuiskomst.

“Ik hoop dat iedereen die ooit dacht dat ik zou falen, dit ziet”, post de Twitteraar uit het Amerikaanse Seattle samen met twee foto’s op Twitter. Op de foto’s is te zien hoe hij zijn McDonald’s-maaltijd op de passagierszetel heeft gelegd, met de zetelverwarming ingeschakeld op maximumtemperatuur.

Doodeenvoudig, maar geniaal. Dat vonden ook zijn volgers: de tweet haalde in enkele dagen tijd meer dan 15.000 retweets en 50.000 vind-ik-leuks. Sommige reageerders pasten het simpele trucje meteen toe.