Celebs

Ann Van Elsen gaat hertrouwen en verklapt enkele details

Print
Ann Van Elsen gaat hertrouwen en verklapt enkele details

Instagram

Heuglijk nieuws voor voormalig Miss België Ann Van Elsen, want op vrijdag 22 december trouwt ze met haar vriend Filip De Snoeck. Het wordt een feest zonder al te veel poespas. Dat zegt de 37-jarige brunette zelf in een interview met weekblad Tv Familie.

Ann Van Elsen en Filip De Snoeck, die samen een dochter, Jackie-Lou, hebben, voorzien geen glamour op hun grote dag. “We hebben allebei dat grote feest al gehad. Zo’n traditionele bruiloft met toeters en bellen, dat hoeft niet voor ons. Er zijn zelfs geen traditionele uitnodigingen verstuurd”, klinkt het. “Het wordt helemaal ons dagje. ’s Morgens geven we elkaar ons jawoord, daarna gaan we gezellig met vrienden en familie ontbijten.”

Van Elsen voegt eraan toe dat huwen hen werd aangeraden door de notaris en dat het plan aanvankelijk was om de trouwplechtigheid tussen hun tweetjes en de kinderen (Ann en Filip hebben elk een kindje uit een eerdere relatie, red.) te houden. Maar dat idee is uiteindelijk toch gegroeid. Voor alle duidelijkheid: de twee zijn in de wolken dat ze in het huwelijksbootje stappen. “We willen met ons vijven echt een gezinnetje vormen. Trouwen maakt het plaatje compleet. De datum was de enige die nog vrij was op het gemeentehuis, maar we zijn er blij mee. Zo vlak voor kerst, heerlijk!”

De ex Miss België had niet eens nagedacht over een speciale outfit. “Ik zou bij wijze van spreken in jeans trouwen. Maar toen zei Filip dat hij een nieuw kostuum had gekocht. Dan kan ik moeilijk achterblijven. Het wordt een oudroze, korte jurk uit een feestcollectie”, klinkt het. Van Elsen verklapt ook wie de getuigen worden op het feest. Zij kiest voor haar goede vriendin Elke, hij voor Elkes man Jean-Marie omdat ze zonder dat koppel elkaar wellicht nooit hadden leren kennen.

Niet te missen