Celebs

Dit zijn de best en slechtst geklede mannen van het jaar

Print
Dit zijn de best en slechtst geklede mannen van het jaar

Foto: Isopix

Het mannenblad GQ heeft zonet de best en slechtst geklede mannen van 2017 bekendgemaakt. Het riep daarvoor de hulp in van onder meer de gerenommeerde modeontwerpers Giorgio Armani en Michael Kors. Pineut van dienst is Kit Harington (30), beter bekend als Jon Snow uit 'Game of Thrones'. Als winnaar kwam dan weer acteur Matt Smith, die onder meer al Doctor Who speelde in de gelijknamige reeks, uit de bus.

In 'Game of Thrones' duikt hij op in outfits die gemaakt zijn van Ikea-tapijten, maar naast de filmset doet Kit Harington het niet veel beter. Het mannenblad GQ nomineerde hem dan ook tot de slechtst geklede man van het jaar. Om dat te bepalen, kreeg het de hulp van een jury die bestond uit onder meer Giorgio Armani, Christopher Bailey, Tommy Hilfiger, Michael Kors en Paul Smith.

Die vonden dat de lange lokken van de Britse acteur er vaak te onverzorgd bijhangen, maar evengoed dat hij zijn jeans te breed en te laag draagt waardoor hij er kleiner en breder uitziet. Ze gruwen bovendien van zijn beige en grijze outfits waarmee hij regelmatig op de rode loper te zien is.

Harington verkeert daarmee in het gezelschap van andere slecht geklede mannen als documentairemaker Louis Theroux en Tesla-kopman Elon Musk. Zij haalden samen met komiek Paul Merton, autovlogger Tim Shmee, politicus Jacob Rees-Mogg, Morissey, dj Marshmello, YouTube-fenomeen PewDiePie en fitnesscoach Joe Wicks allemaal de top tien.

De top 5 van slechtst geklede mannen:

 

 

 

 

Maar de jury stelde eveneens een ranglijst op met de tien best geklede mannen van het moment. De hoofdvogel werd dit keer afgeschoten door de Britse acteur Matt Smith (35), bekend van 'The Crown' en 'Doctor Who'. Hij haalde het in die volgorde van rapper A$AP Rocky, acteur Jeff Goldblum, zanger Harry Styles, acteur Andrew Garfield, mc Skepta, acteur Riz Ahmed, acteur Ryan Reynolds, Brooklyn Beckham en modeontwerper Alessandro Michele. 

De top 5 van best geklede mannen:

 

 

 

 

Een bericht dat is gedeeld door @harrystyles op

 

 

Niet te missen