Landing van skydivende Kerstman gaat helemaal mis

Print

Een intrede op de slee was te saai voor deze Kerstman. Hij besloot om het dit jaar anders aan te pakken in Florida en verraste alle brave kinderen met een skydive. Al verliep dat niet helemaal zoals gepland.

Deelnemers van een beachvolleybaltornooi in het Amerikaanse Florida wisten niet wat ze zagen toen ze in de lucht keken. De Kerstman kwam zowaar uit de lucht gevallen om hen allemaal te voorzien van lekkers en speelgoed. Maar de landing van de Heilige man verliep niet zoals gepland. Hij kwam namelijk in een boom terecht en verwondde zich ernstig.

Madison, een 9-jarige meid, zag alles gebeuren en durfde amper kijken. “Ik had nog nooit iemand zien skydiven en deze keer is het misgelopen met iemand die heel erg belangrijk is dus ik was erg bang”, vertelde ze later aan Bay News 9. Na de crash kwam er wel een elf van de Kerstman naar haar toe om haar gerust te stellen. “Toen we probeerden te landen, kwam er plots een grote boom tevoorschijn. Maar wees niet ongerust, de Kerstman en ik gaan nu naar een supercool hotel dat mensen hier een ‘ziekenhuis’ noemen.”

De Kerstman heeft ondertussen een operatie gehad aan zijn been en wordt verwacht om helemaal te herstellen. Zo kan hij iedereen op 25 december voorzien van pakjes onder de kerstboom.