Vakantie

Binnenkijken in de duurste hotelsuite ter wereld

Print
Binnenkijken in de duurste hotelsuite ter wereld

Foto: Hotel President Wilson

Zo'n 90.000 euro per nacht, zoveel betaal je om een nacht door te mogen brengen in de penthouse van het Hotel President Wilson dat gelegen is aan het Meer van Genève in Zwitserland. Onder meer Rihanna, Bill Gates en Michael Jackson zouden er al hebben verbleven.

Wie naar Zwitserland reist en over heel wat poen beschikt, kan eventueel een nachtje boeken in het Hotel President Wilson. Vooral de penthouse spreekt er tot de verbeelding. Niet alleen door het bedrag van 90.000 euro dat je er per nacht voor neertelt, maar ook door de omvang van de suite. Die beslaat de hele achtste en tevens bovenste verdieping van het hotel dat in 1962 werd opgericht.

De penthouse telt 12 kamers, een jacuzzi, biljarttafel, fitnesszaal, privélift, vleugelpiano, maar je krijgt er ook een persoonlijke butler, een eigen chef en een team securitypersoneel bij. Het is met 1.680 vierkante meter meteen ook de grootste in zijn soort in Europa.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het een logement is waar 'the rich and famous' graag hun tijd doorbrengen als ze in Zwitserland vertoeven. Onder meer Rihanna zou er al hebben verbleven, maar ook Michael Douglas, Michael Jackson, Bill Clinton en prins Albert van Monaco hebben er al genoten van het uitzicht op het Meer van Genève.

Niet te missen