Van Leemhuyzen uit ‘Samson & Gert’ “verklapt” alle overige wifi-wachtwoorden vanuit het Sportpladijs

Print
Van Leemhuyzen uit ‘Samson & Gert’ “verklapt” alle overige wifi-wachtwoorden vanuit het Sportpladijs

Ook Walter Baele wou nog even lachen met de flater van collega Koen Crucke, die per ongeluk het wifi-wachtwoord van het Antwerpse Sportpaleis te grabbel gooide. Speciaal voor de gelegenheid maakte zijn personage Van Leemhuyzen “een parodie” op het beeld dat in een mum van tijd viraal ging. Zijn actie wordt door de fans van ‘Samson & Gert’ op luid applaus onthaald.

Van Leemhuyzen (het personage van Walter Baele) staat met zijn typerende glimlach tegen een muur geleund in het Sportpaleis. Achter hem zijn er wifi-wachtwoorden te zien, of zo lijkt het toch. Als mopje hing acteur Baele vier codes op. Wie graag een gratis internetverbinding heeft op de boot van Gert, het gemeentehuis, de instelling van Van Leemhuyzen en het kapsalon van Alberto, kan een keer proberen met deze wachtwoorden.

Bij de foto liet Walter Baele nog een boodschap achter voor zijn fans. Er zakten immers vier keer 17.800 twintigers en dertigers af naar het Sportpaleis om hun jeugdhelden te voorzien van een oorverdovend applaus. “Laat jullie niks wijsmaken: de generatie Samsonfans is formidabel! Dank dat ik jullie al die jaren heb mogen amuseren met mijn elastieken kunsten, groetjes van Van Leemhuyzen.”

(De tekst gaat verder onder de tweet.)

Foutje van Alberto

Honderden keren werd hij gedeeld, duizenden mensen vonden hem leuk, de foto van Koen Crucke en Jelle Cleymans backstage in het Sportpaleis. Niet zozeer omdat “meneer Spaghetti” of Jelle zo mooi lachte, maar wel omwille van het wifi-wachtwoord van het Sportpaleis in de achtergrond. Tot grote hilariteit van de fans, die al hoopten op een feilloze connectie met het internet tijdens ‘Throwback Thursday’ in het Sportpaleis, in plaats van een povere mobiele dataverbinding.

Een foutje, zo gaf Crucke toe. “Ik zal in het vervolg goed kijken waar ik nog een fotootje maak.” Ook Gert Verhulst kon het niet laten om zelf ook nog een steek uit te delen naar Crucke toen die maandagavond in het Sportpaleis opkwam als kapper Alberto uit ‘Samson & Gert’.