Beauty

Dit zesjarige model is het nieuwe “mooiste meisje ter wereld”

Print
Dit zesjarige model is het nieuwe “mooiste meisje ter wereld”

Ze is nog maar zes jaar, maar toch wordt Anastasia Knyazeva al geprezen als “het mooiste meisje ter wereld”. Het Russische kind uit Perm weet de harten van mensen over de hele wereld te veroveren met haar mooie blauwe ogen en haar prachtige bruine haren.

Anastasia is de dochter van Anna Knyazeva, een voormalig model. Toen Anastasia vier jaar was, besloot haar mama om een Instagramaccount voor het kindje op te starten. Alles kwam meteen in een stroomversnelling, toen iedereen zag hoe mooi het meisje wel niet was. Op haar vijfde verjaardag sloot ze haar eerste officiële contract af.

“Mooiste meisje ter wereld”

Nu spreken verschillende internationale media haar aan als het “mooiste meisje ter wereld”. Enkele modewebsites verwachten dat Anastasia in de voetsporen zal treden van haar voorgangster, Thylane Blondeau. Het Franse model kreeg als zesjarig kindje ook dezelfde titel opgespeld. Tien jaar later is ze een invloedrijk figuur op sociale media en mocht ze tijdens de modeshow van Michael Kors op de eerste rij plaatsnemen, te midden van bekende genodigden zoals Nicole Kidman en Naomi Watts.

Maar ook Anastasia neemt haar titel au sérieux. Haar familie aarzelt niet om het jonge meisje al naam en faam te laten maken. Verschillende merken willen met haar samenwerken, zoals Chobi Kids, Amoreco en Kisabiano. Het meisje schittert al in talloze campagnes rond kinderkleding. Ondertussen regelt President Kids Management al haar aanvragen, omdat het er zoveel geworden zijn. Haar Instagramaccount heeft ondertussen al meer dan 500.000 volgers.

Kan ze nog kind zijn!?

Hoewel ze dus heel veel fans heeft, vragen heel wat mensen zich ook af of het wel een goed idee is om haar nu al model te laten zijn. Het meisje is immers nog maar net zes jaar geworden. Volgens heel wat tegenstanders zou Anastasia beter buiten spelen en genieten van haar kindertijd, in plaats van zich zorgen te moeten maken over haar werk en make-up.

Niet te missen