Celebs

Deze vrouw lijkt op Beyoncé, maar zo leuk is dat niet

Print
Deze vrouw lijkt op Beyoncé, maar zo leuk is dat niet

Foto: Instagram

Als de Amerikaanse Brittany Williams over straat loopt, wordt ze meestal aangeklampt door (hysterische) mensen. De reden zie je misschien al op bovenstaande foto: de vrouw lijkt sprekend op de wereldberoemde zangeres Beyoncé.

“Ik word voortdurend benaderd. Op vliegtuigen, in de luchthaven of als ik op een evenement ben. Er hebben me ook al mensen achtervolgd en foto’s genomen zonder mijn toestemming. Een keer liep een groep vrouwen achter me aan terwijl ze ‘Single Ladies’ zongen. Ze stopten pas toen ik met hen op de foto ging”, zegt Wiliams in een reactie aan Metro.
 

 

Een bericht gedeeld door SurB™ (@sur__b) op


Ze voegt eraan toe dat de meeste ‘fans’ vriendelijk zijn en gewoon met haar op de foto willen. “Ik krijg vaak te horen dat ik op de jongere versie van Beyoncé lijk”, klinkt het. De jongedame is intussen al gewend aan de aandacht. Het is immers al sinds de glorieperiode van Destiny’s Child dat ze met Queen B wordt vergeleken.
 

 

Een bericht gedeeld door SurB™ (@sur__b) op


Niet alleen qua looks zijn er gelijkenissen tussen de echte Beyoncé en haar dubbelgangster. Williams houdt ook van zingen, dansen en schrijven. “We zijn beide sterke vrouwen zonder angsten”, laat ze nog weten.
 

 

Een bericht gedeeld door SurB™ (@sur__b) op


En dit is de enige echte Beyoncé. Zie jij de gelijkenissen?

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Niet te missen