Mode

Geen modeshow voor nieuwe collectie Kanye West, maar dat lost hij zo op

Print
Geen modeshow voor nieuwe collectie Kanye West, maar dat lost hij zo op

Foto: Twitter

Geen modeshow voor Kanye West tijdens de laatste New York Fashion Week, maar nu blijkt dat hij toch een manier heeft gevonden om zijn nieuwste Yeezy-ontwerpen aan het grote publiek te tonen. Wie beter kon hij daarvoor inschakelen dan zijn vrouw Kim Kardashian? Overal waar ze komt, liggen namelijk paparazzi op de loer.

Ondertussen is Kanye West al aan zijn zesde collectie toe voor Yeezy, dat hij sinds 2015 uitbrengt in samenwerking met adidas. Dit keer opteerde hij niet voor een groots modespektakel tijdens de modeweek in New York, maar schakelde hij wel zijn echtgenote Kim Kardashian in. Zij wordt overal waar ze gaat uitgebreid gefotografeerd en haar outfits worden vaak besproken in allerlei magazines en op lifestylwebsites. Waarom niet gewoon haar dan in zijn ontwerpen stoppen? Gratis reclame en dus slim bekeken van Kanye.

Het was Kim Kardashian zelf die uiteindelijk duidelijkheid schepte met enkele foto's die ze op Twitter deelde en waarin ze te zien is in zijn creaties. Op één dag postte ze zo 21 looks terwijl ze onder meer een ijsje ging halen bij McDonald's, ging tanken of naar kantoor ging. Ze zou trouwens voor al die outfits wel gestyled geweest zijn door Carine Roitfeld, hoofdredacteur bij Harper's Bazaar. 

Niet te missen