Celebs

Na moeilijke weg is er eindelijk babygeluk voor 'The Big Bang Theory'-actrice

Print
Na moeilijke weg is er eindelijk babygeluk voor 'The Big Bang Theory'-actrice

Foto: Isopix

Melissa Rauch (37), vooral bekend van haar rol als Bernadette in de populaire tv-reeks 'The Big Bang Theory', is zopas bevallen van een dochtertje. Dat blije nieuws kondigde ze zelf aan op Instagram. Het geluk kan niet op bij de actrice nu de zwangerschap vlot is verlopen, want eerder had ze bekendgemaakt dat ze al een miskraam had gehad.

Melissa Rauch is zonet mama geworden van een dochtertje, Sadie. Zij en scenarioschrijver Winston Beigel mochten zo hun eerste kindje op de wereld verwelkomen. "Ik ben meer dan dolgelukkig om mee te delen dat we ons mooie meisje Sadie Rauch hebben mogen verwelkomen en onze harten staan nu al op barsten van liefde voor haar", vertelt de actrice op Instagram.

Maar in die post blikt ze ook terug op de moeizame weg die ze heeft afgelegd. Zo maakte ze in juli niet alleen bekend dat ze zwanger was, maar vertelde ze in één adem ook dat ze al een miskraam had opgelopen. Een taboe dat ze mee hielp proberen doorbreken door in een filmpje te getuigen over wat haar was overkomen.

"Nooit vanzelfsprekend"

Dat het nu toch gelukt is, maakt dan ook dat haar vreugde zo groot is, maar ze stuurt wel haar liefde uit naar vrouwen die hebben meegemaakt wat zij heeft moeten doorstaan. "Ik zal de moeilijke weg die we hebben moeten afleggen om hier te geraken nooit als vanzelfsprekend beschouwen. Aan diegene die zich nog op die weg bevinden: ik stuur jullie vandaag en voor altijd heel veel liefde", klinkt het nog.

 

Niet te missen