Celebs

Een half jaar samen en de vriend van Tatyana Beloy verhuisde al voor haar. Alleen niet om bij haar te gaan wonen

Print
Een half jaar samen en de vriend van Tatyana Beloy verhuisde al voor haar. Alleen niet om bij haar te gaan wonen

Foto: instagram

Tatyana Beloy en haar vriend Konrad leerden elkaar kennen op de set van ‘Vlaanderen Vakantieland’. Ze wilde toen nooit meer met hem werken, want Konrad had een fout gemaakt waardoor er niets op tape stond. Toen ze elkaar opnieuw tegenkwamen, sloeg de vonk over en nu is Konrad zelfs speciaal voor Tatiana verhuisd. Al is hij niet bij haar ingetrokken.

“Konrad en ik kennen elkaar al lang”, vertelt Beloy in Story. “Hij werkte ooit als cameraman voor ‘Vlaanderen Vakantieland’, dat ik toen presenteerde. Door de schuld van Konrad stond er toen niets op tape. Ik wou echt nooit meer met hem werken.”

Tatyana vertelt hoe ze elkaar dit jaar weer tegenkwamen op een filmpremière en daarna enkele keren samen op café gingen. “Na enkele dates op café klikte het tussen ons. En van het één kwam het ander.”

We zijn nu een halfjaar verder en de twee zijn heel gelukkig samen. Dat Konrad ook in de media werkt, heeft zijn voor- en nadelen. “Normaal zou ik mijn lief nooit naar een feest als 20 jaar Ketnet meenemen, maar Konrad kende daar veel collega’s en het werd een gezellige avond. Het enige nadeel is dat we door onze onregelmatige agenda’s niet veel kunnen plannen.”

Onregelmatige agenda’s of niet, de twee slagen er wel in om veel tijd samen door te brengen, vertelt Tatyana. Zeker nu Konrad verhuisde naar een appartement recht tegenover het hare. “We zien elkaar dagelijks. We kunnen alleen zijn als we willen, maar als we elkaar willen zien, moeten we gewoon de straat oversteken. We koken voor elkaar en slapen samen, dus het voelt wel alsof we samenwonen.”

Niet te missen