Zwarte Piet op bezoek op het laatste wijkrestaurant van het jaar

Print

Lutlommel

Lommel - Op dinsdag 28 november organiseerden Okra en Femma in samenwerking met de stad Lommel het laatste wijkrestaurant van 2017.

Dinsdag was het weer druk in buurthuis De Hanekap, want Okra en Femma richtten er het laatste wijkrestaurant van dit jaar in. De zaal was heel goed gevuld. Dat was niet verwonderlijk, want de maaltijd was weer overheerlijk. Bij het begin van het wijkrestaurant kwam als verrassing zwartepiet binnen gewandeld. Hij trakteerde met koekje op de vele tafels en zag dat het goed was, met allemaal fijne mensen van Lutlommel.

De zwartepiet werd natuurlijk naar voor gevraagd door de voorzitter. Daar vertelde hij dat de sint er niet bij was. Hij had het veel te druk om overal aanwezig te zijn. Maar hij was niet met lege handen gekomen. Hij had voor iedereen een pakje speculaas. Zwartepiet wou ook mee-eten en als tegen prestatie zou hij meehelpen het eten op de tafels te brengen. De voorzitter ging daarmee akkoord. Het menu was weer zeer goed: tomaten-groentensoep, frietjes met goulash en een slaatje. Als afsluiter speculaasmousse. De voorzitter bedankte de vele vrijwilligers van Okra en Femma voor hun inzet tijdens maanden in het wijkrestaurant en kregen van de aanwezige een warm applaus.

De voorzitter wenste iedereen een tof eindejaar toe en een fantastische en gezonde 2018. Tijdens de acht wijkrestaurants in Lutlommel kwamen in totaal 1.127 eters opdagen. Het wijkrestaurant krijgt dus ook een 2018 zeker nog een vervolg. Okra en Femma willen iedereen bedanken voor hun deelname dit jaar en tegelijkertijd ook uitnodigen in 2018 op volgende datums: dinsdag 27 februari, 27 maart, 24 april, 22 mei, 26 juni, 25 september, 23 oktober en 27 november.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio