Celebs

Nu al nieuwe job voor Sylvie Meis?

Print
Nu al nieuwe job voor Sylvie Meis?

Foto: Photo News

Amper drie dagen heeft Sylvie Meis zich het hoofd moeten breken over haar toekomst in Duitsland. Het plotse ontslag bij de Duitse televisiezender RTL heeft haar een nieuw aanbod opgeleverd. En wat voor een.

Lang heeft de Nederlandse blondine alvast niet moeten wachten op een nieuw aanbod. Na haar plotse ontslag drie dagen geleden bij de Duitse televisiezender RTL wordt Meis nu gevraagd om de Miss Duitsland-verkiezing te presenteren.

Max Klemmer, de organisator van de Miss-verkiezing is alvast enthousiast. “Sylvie is een geweldige en ervaren presentatrice. Ik ben dan ook bijzonder blij dat ze plots beschikbaar is. Ze kan gerust bij ons aan de slag als presentatrice voor de finale van de Miss Duitsland-verkiezing.”

Over haar accent, want volgens Meis een van de redenen was voor haar ontslag bij RTL, maakt Klemmer zich alvast geen zorgen. “De finalisten van de verkiezingen zijn afkomstig uit alle uithoeken van Duitsland en hen verstaan we ook goed.”

Meis liet alvast weten dat ze uitkijkt naar een nieuwe uitdaging ook al heeft ze de breuk met RTL nog niet helemaal verwerkt.

Niet te missen