Celebs

Vroegere hartsvriendin doet boekje open over Meghan: “Ik herken haar niet meer...”

Print
Vroegere hartsvriendin doet boekje open over Meghan: “Ik herken haar niet meer...”

Foto: Photo News

Dit weekend heeft Ninaki Priddy haar verhaal gedaan aan de Britse krant Daily Mail. Ninaki is de vroegere hartsvriendin van Meghan Markle (36) en was zes jaar geleden ook bruidsmeisje op haar eerste huwelijk met filmproducer Trevor Engelson. Nu moet ze toegeven dat ze haar ooit zo goede vriendin niet meer herkent.

Ninaki en Meghan waren onafscheidelijk vanaf de kleuterklas. Toen ze 11 waren, gingen ze samen naar het middelbaar in Los Angeles. Hun vriendschap beslaat 31 jaar van slaappartijtjes, een reis door Europa toen ze 15 waren en verschillende road trips door de Verenigde Staten.

Ze steunden elkaar door dik en dun - tijdens de scheidingen van hun ouders en hun eigen liefdesperikelen - en deelden jarenlang lief en leed met elkaar. Maar nu is alles anders. “De persoon die ik ooit kende, is er niet meer. Meg vertelde me vroeger altijd dat ze zich geen leven zonder Trevor kon inbeelden. Ze zei dat als er ooit iets met hem zou gebeuren, ze niet zou weten hoe het verder moest.”

“Hij koesterde haar ook. Je had moeten zien hoe hij haar gezicht in zijn handen hield. We voelden allemaal aan dat hij haar eeuwige liefde was.”

Bruidsmeisje

Meghan en Trevor leerden elkaar in 2004 kennen. In 2010, het jaar voor ‘Suits’ begon, vroeg Trevor haar ten huwelijk op vakantie. “Ze belde me onmiddellijk. Ze was door het dolle heen en stuurde me nog foto’s. Meghan kwam me nog de ring tonen toen ze thuiskwam. Ze vroeg me om haar bruidsmeisje te zijn. We omhelsden elkaar en huilden.”

Toen de twee trouwden, in 2011, veranderde er iets. “Na het huwelijk was het alsof er een lichtknopje uitging. Er is een Meghan Voor Haar Bekendheid en een Meghan Na Haar Bekendheid.”

Vroegere hartsvriendin doet boekje open over Meghan: “Ik herken haar niet meer...”
Meghan Markle in ‘Suits’ Foto: ISOPIX

Ook de scheiding in 2013 kwam als een donderslag bij heldere hemel. “Het was zo’n schok toen ze me zei dat ze gingen scheiden. Na drie seizoenen van Suits, belde ze me omdat ze wilde dat ik het van haar zou horen, want het zou in de krant verschijnen.”

Gekwetst

“Ik weet dat ze soms ruzie maakten, maar dat was nooit echt iets groots. De enige hindernis in hun relatie was afstand: zij woonde in Toronto en Trevor in Los Angeles. Maar dat werkte wel. Trevor nam vaak zijn werk mee naar Canada. Ik wist niet dat er problemen waren in hun huwelijk.”

“Een maand na de scheiding, wilde ik weten hoe het met Trevor was. We spraken af en hadden een babbel. Ik mag niet namens Trevor spreken, maar ik weet dat hij om de paar weken naar Toronto reisde en hemel en aarde zou verzet hebben om hun huwelijk te redden. Ik denk dat ze hem gewoon de kans niet heeft gegeven. Ze moet uit het oog, uit het hart gedacht hebben. Trevor was echt gekwetst.”

Vroegere hartsvriendin doet boekje open over Meghan: “Ik herken haar niet meer...”
Trevor Engelson Foto: Photo News

Enkele maanden na haar breuk met Trevor, begon Meghan te daten met de bekende kok Cory Vitiello, die ook in Toronto woont. “Ik wilde alle details weten, maar ze wilde me niets vertellen. Wat aan het licht kwam na mijn gesprek met Trevor heeft mijn vriendschap met Meghan beëindigd. Ik denk dat iedereen die hen kende wel in shock was.

Zussen

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik denk dat Meghan heel berekend was wat mensen en relaties betreft. Ze is heel strategisch in de manier waarop ze vriendschappen onderhoudt. Eenmaal ze beslist dat je geen deel van haar leven uitmaakt, kan ze echt kil zijn.”

Ninaki doet haar verhaal naar eigen zeggen niet uit woede, maar uit droefheid. Zij en Meghan waren jarenlang bijna zussen, maar van die vriendschap blijft nu niets meer over. “Het was altijd Niki en Meg. We waren zo close dat we overal als duo verschenen. We waren net familie.”

Niet te missen