Vakantie

Een geniaal idee onder de douche? Dit hotel heeft de manier om het niet te vergeten

Print
Een geniaal idee onder de douche? Dit hotel heeft de manier om het niet te vergeten

Foto: Shutterstock

Je beste ideeën krijg je meestal onder de douche of in bad. En daarom heeft een Marriott-hotel in Californië een heel leuke extra optie voor hun hotelgasten. Alles wat je tijdens het douchen of baden met je vinger op de bedampte glazen douchewand schrijft, wordt automatisch doorgestuurd via een app naar je mailbox.

Je geniaalste ingevingen krijg je meestal onder de douche. Alleen spijtig dat je dan kletsnat snel een notitieboekje moet zoeken of je idee al lang weer vergeten bent tegen dat je afgedroogd alles wil neerpennen. Te veel briljante ideeën en frisse inzichten lopen op die manier gewoon weg met het badwater. 

Zonde, vindt Marriott-hotel. "Reizen inspireert en zorgt heel vaak voor nieuwe perspectieven", legt Matthew Carroll, brand manager van Marriott Hotels uit. "Daarom vonden we de 'Splash of Brilliance' uit, een extraatje voor onze hotelgasten."

Reizigers die in het Mariott Hotel in Californië goede ideeën krijgen onder douche, kunnen hun hersenkronkels snel met de vinger op de bedampte douchewand schrijven. Condensatie zorgt ervoor dat de douchewand gaat functioneren als een tablet. Of het nu de eerste zin is van je nieuwe boek, een grappige doodle of een idee voor een brainstorm, alles wordt geregistreerd en kan via een app meteen naar je mailbox gestuurd worden. 

Voorlopig is de douchewand een test en nog maar beschikbaar in een van de 496 kamers in het hotel, maar een geniaal idee is het zeker. 

 


 

Niet te missen