Celebs

Emotionele Selena Gomez bedankt de vrouw die haar leven heeft gered

Print
Emotionele Selena Gomez bedankt de vrouw die haar leven heeft gered

Foto: AP

Selena Gomez is 'Vrouw van het jaar' volgens Billboard en kon tijdens een emotionele bedankingsspeech haar tranen amper bedwingen. Ze draagt de titel op aan haar goede vriendin en nierdonor, Francia Raisa.

2017 was nogal een rollercoaster voor de Amerikaanse zangeres Selena Gomez (25). Er was de breuk met de zanger van The Weeknd, haar gezondheidsproblemen, nieroperatie en nieuwe muziek. 

Afgelopen zomer kreeg de zangeres een nier van haar beste vriendin, actrice Francia Raisa. "Een levensnoodzakelijke operatie en het mooiste geschenk dat ik kon krijgen", zei de actrice erna in een interview. 

Toch is Selena Gomez de populairste celeb op Instagram en blijft ze nieuwe muziek maken, en daarom gaf Billboard haar de titel 'Vrouw van het jaar 2017'. Tijdens het 'Women in Music'-event van Billboard kon de zangeres op het podium haar tranen niet bedwingen. "Eigenlijk moet Francia deze award krijgen", zei een heel emotionele Selena Gomez. "Zij heeft mijn leven gered, ik ben zo'n gelukzak." 

Ze gaf toe dat ze het na haar operatie bijzonder moeilijk had en dat muziek haar in die periode geholpen heeft. 

 

In een interview met Billboard zei Selena Gomez ook nog dat ze bijzonder opgelucht is over de manier waarop zij en de zanger van The Weeknd uit elkaar zijn gegaan. 

"Waar ik heel trots op ben, is dat er een echte vriendschap is", vertelt de zangeres over haar ex. "Zoiets heb ik echt nog nooit eerder meegemaakt in mijn leven. We zijn als de beste vrienden uit elkaar gegaan, omdat we elkaar oprecht het beste wensten. Dat was heel bijzonder voor me."

Ondertussen is Jelena weer een feit en is de zangeres opnieuw samen met Justin Bieber. 

 

 

Niet te missen