Beauty

Dit zijn de beautygeheimen van Meghan Markle

Print
Dit zijn de beautygeheimen van Meghan Markle

Foto: PN

Sinds ze een relatie heeft met prins Harry is er al veel geschreven over de Amerikaanse actrice Meghan Markle. En nu de twee verloofd zijn, zal het zeker niet minderen. Online beautyblad Birchbox blikt naar aanleiding van het heuglijke nieuws terug op een interview met de ster waarin de toekomstige royal haar ultieme beautytips deelt.

1. Wees zuinig met fond de teint

Meghan Markle heeft sproetjes en daar is ze trots op. Daarom brengt ze heel weinig foundation aan.“Draag de crème enkel op de plekjes waar het echt nodig is en smeer uit met een sponsje voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.”

2. Maak je ogen slim op voor een wakkere blik

De toekomstige echtgenote van prins Harry zegt dat ze haar wimperkruller niet zou kunnen missen én deelt een trucje voor als je ogen er wat vermoeid uitzien. “Breng een beetje highlighter aan in de binnenste ooghoeken voor een wakkere blik”, raadt ze aan.

3. Voor meer volume, draag je haar eens aan de andere kant

Ziet je haar er futloos uit? Dan kan het volgens Markle helpen om het hard heen en weer te schudden. “De bewegingen kunnen je haar een boost geven. Draag je haar eens aan de andere kant voor een heel andere, volumineuzere look. Werk al dan niet af met wat fixerende spray.”

4. Gebruik je tandenborstel niet alleen om je tanden te poetsen

“Om weerbarstige haartjes in controle te houden, verstuif ik haarlak op een (oude) tandenborstel. Helpt goed om een strak dotje te maken”, klinkt het.

5. Train je gezicht

“Ik doe aan gezichtsgymnastiek. Ik zweer dat het werkt. Je voelt je een beetje gek als je bezig bent, maar op de dagen dat ik het doe, zien mijn jukbeenderen en kaaklijn er meer gedefinieerd uit”, besluit de brunette.

Niet te missen