Mama

Van 'Saaie Zaterdag' tot 'Gescheurd Condoom': wat als babynamen de waarheid verklapten?

Print
Van 'Saaie Zaterdag' tot 'Gescheurd Condoom': wat als babynamen de waarheid verklapten?

Foto: Shutterstock

Van een vluggertje op een parking tot een kinderwens in de midlifecrisis: een kind verwekken is niet altijd zo romantisch als je zou denken. Dat wil de Canadese Twitter-gebruikster HonestToddler’s Mom duidelijk maken. Ze riep haar volgers op om hun kind te vernoemen naar de plaats waarop of de reden waarom zoon- of dochterlief werd verwekt en dat leidt tot grappige antwoorden.

“Wat als onze kinderen de naam zouden dragen van de reden waarom of de plaats waarop we ze hebben verwekt? Dan kregen we vast namen zoals Gescheurd Condoom”, staat er te lezen in een tweet op haar profiel. Al snel volgden meer ‘namen’, soms in zinsconstructies, die verraden hoe mensen zichzelf - al dan niet toevallig - voortplantten. Een overzicht van de meest vindingrijke ouders.

 

'Een tweede zal het eerste bezighouden' speelt samen met ons ander kind 'Laten we ouders worden, dat zal leuk zijn!'

Hier hebben we 'De klok tikt' en 'Periodieke onthouding'.

Hey daar, 'Weekendje weg' en 'Ouderjaarsavond'. Wat willen jullie als ontbijt?

Hey 'Nood aan een baby', houd 'Wow, dat was makkelijker dan ik dacht' uit de buurt van 'Verrassing op mijn 43ste!'

Maak kennis met 'Vijf jaar vruchtbaarheidsbehandelingen later' en haar jongere zus "Hoe kon dit gebeuren? Ze zeiden dat ik voor eeuwig onvruchtbaar was'.

Wij hebben thuis 'Saaie zaterdag', 'Sneeuwstorm' en 'Oeps' rondlopen.

Mijn eerlijke naam voor mijn kind? Dat is 'Groupon had een interessante deal voor een bikiniwax'.

'Midlifeciris' en 'Ik wilde nog niet weer aan het werk' kijken uit naar de komst van hun babyzusje 'De boekclub pikte er Fifty Shades uit'.

Mijn dochter 'Ik stopte vorige week met de pil dus we hebben tijd' is enig kind. Mijn zus 'Oh shit' en ik 'Sorry, ik sliep met iemand op onze huwelijksreis' hadden betere namen.

Onze oudste telg heet 'Liefde en optimisme'. De jongste 'Het ongelukje dat de scheiding uitstelde.'

Hey 'Plastic handboeien van op het kerstfeestje', je bent maar beter lief tegen je broer 'Tussenstop tijdens een roadtrip'!

Niet te missen