Mama

Is dit de oplossing voor kinderen die altijd mee in bed kruipen?

Print
Is dit de oplossing voor kinderen die altijd mee in bed kruipen?

Foto: Shutterstock

Een Amerikaanse beddenfabrikant komt naar eigen zeggen op de proppen met dé oplossing voor gezinnen met kinderen die graag lekker samen in één bed slapen. In hun Ace Family Size passen naar verluidt maar liefst twee volwassenen en drie kinderen. Of het al dan niet pedagogisch verantwoord is om met je kinderen in één bed te slapen, daar spreekt het bedrijf zich niet over uit.

Ouders die nauwelijks een plekje voor zichzelf kunnen veroveren in het ouderlijk bed, omdat de kinderen maar al te graag in dat grote bed duiken, zien misschien wel dé oplossing in het familiebed Ace Family Size van beddenfabrikant Ace Collection. In dit bed dat maar liefst 3,6 meter breed is, kunnen volgens het bedrijf moeiteloos twee volwassenen en drie kinderen van een goede nachtrust genieten.

Het idee voor dit ontwerp kwam er nadat een klant zich vijf jaar geleden specifiek tot het bedrijf richtte om een bed te ontwerpen waar zij samen met haar kinderen inpaste, zodat ze hen elke avond in haar bed kon voorlezen. Uit de reacties op Facebook blijkt alvast dat heel wat mensen fan zijn, al zijn het zeker niet allemaal ouders die te vinden zijn voor het idee. Ook koppels lijken wel wat extra ruimte te kunnen gebruiken.

Niet te missen