Mode

Val van model tijdens Victoria's Secret-show toch uitgezonden

Print
Val van model tijdens Victoria's Secret-show toch uitgezonden

Foto: Isopix

Het Chinese model Ming Xi ging pijnlijk onderuit tijdens de opnames van de modeshow van Victoria's Secret in Shanghai. Algemeen werd aangenomen dat die val uit de beelden voor de tv-uitzending geknipt zou worden, maar niets bleek minder waar te zijn. Heel wat fans reageerden dan ook met afschuw op Twitter.

Ming Xi kreeg het onlangs hard te verduren. Niet alleen viel ze tijdens haar loopje op de catwalk van de Victoria's Secret-modeshow, ze had zich ook bezeerd en barstte achter de schermen in tranen uit. Kort samengevat werd de nachtmerrie van elk model voor haar werkelijkheid. Bovendien blijkt dat haar pijnlijke val nu ook nog eens op televisie werd uitgezonden en heel de wereld het schouwspel kreeg te zien. 

Een vreemde beslissing van Victoria's Secret dat zelfs twee keer de show opneemt om er achteraf de blunders uit te kunnen verwijderen. Heel wat kijkers waren daar dan ook verbaasd en lieten zich op Twitter erover uit. "Toch een beetje wreedaardig dat ze die val er niet hebben uitgeknipt", klinkt het onder meer.

 

 

 

Niet te missen